VÅRE TJENESTER

 
 
 
tjenester.jpg
 

VÅR VISJON ER Å SKAPE MAGISKE ØYEBLIKK HVER GANG.

EVENTYRLIE HAR SOM MÅL Å GI DEG IDÉER, INSPIRASJON OG TOTALLØSNINGER NÅR DET GJELDER EVENT. VI HAR SAMLET VÅRT DRØMMELAG AV MENNESKER MED BRED BAKGRUNN FRA EVENT, TV-PRODUKSJON, ARTISTFORMIDLING, NÆRINGSLIV OG KOMMUNIKASJONSARBEID.

MED OVER 100 ÅRS RELEVANT ERFARING TIL SAMMEN I VÅRE ENGASJERTE MEDARBEIDERE, SOM SPENNER FRA 25 TIL 60 ÅR, HAR VI EN UNIK KOMPETANSE TIL Å SKAPE KREATIVE OG EFFEKTIVE LØSNINGER FOR VÅRE KUNDER. VÅR HOVEDOPPGAVE ER Å GJENNOMFØRE GODT FORBEREDTE EVENTS, BÅDE TEKNISK OG LOGISTISK. ER FORBEREDELSENE GODE NOK, FÅR DU MER OVERSKUDD TIL Å FOKUSERE PÅ EVENTETS INNHOLD OG BUDSKAP.

VÅRE DYKTIGE PROSJEKTLEDERE BISTÅR GJENNOM HELE PROSJEKTET FRA IDÉSKISSING TIL GJENNOMFØRING – MED DET LILLE EKSTRA FRA START TIL SLUTT. MED LANG ERFARING OG ET STORT, UNIKT KONTAKTNETT AV ARTISTER, TEKNISKE LEVERANDØRER OG FASTE FRILANSERE, KAN VI MED KREATIVITET OG SMARTE GREP BEGEISTRE OG OVERRASKE HVER GANG.

SAMMEN MED DERE STÅR VI ALLTID KLARE TIL Å SKAPE MINNERIKE OG EVENTYRLIE TOTALOPPLEVELSER.

 

EVENT

Våre medarbeidere har lang erfaring med å produsere event for næringslivet, offentlige virksomheter og organisasjoner. Vi bistår med kreative idèer, ryddig prosjektledelse, god kostnadskontroll og sterk gjennomføringsevne.

Vårt dedikerte team følger deg trygt i havn fra vårt første møte, og til siste gjest har gått hjem fra ditt arrangement!

IMG_8989 copy.jpg

KONSERT OG
TV-PRODUKSJON

Eventyrlie AS arrangerer konserter og turnéer med norske og internasjonale artister. Vi gjør totalproduksjoner, vi skaper kreative innslag eller bistår som levandører og konsulenter i andre produksjoner.

Våre medarbeidere har lang erfaring med å utvikle og å produsere TV-programmer. I tillegg til dette produserer vi filmer og medieløsninger til bruk på eventer og konferanser med mer.

IMG_8328 copy.jpeg

KONSULENTTJENESTER

Vi tilbyr egne og innleide konsulenter innenfor alle våre kompetanseområder. Vi kan styrke ditt eget prosjektteam med våre kreative, løsningsorienterte og dyktige konsulenter.

Vi setter oss alltid på din side av bordet. Basert på dine behov og vår kompetanse og erfaring, analyserer vi, gir råd og fremforhandler gode løsninger som gir våre kunder varige resultater.

Trond_APG.jpg

ARTISTFORMIDLING

Våre medarbeidere har lang og sikker erfaring med artistformidling og management for norske og internasjonale artister. Vi representerer en rekke artister ekslusivt. I tillegg har vi et stort nettverk, både i Norge og internasjonalt, som gir oss en unik mulighet til å formidle de rette artister til eventer, festivaler og TV-produksjoner.

Vi er opptatt av helhetstenking i alle arrangement vi er involvert i, og føler et stort ansvar for å levere riktig artist til hver enkelt produksjon. Med Eventyrlie på laget er du sikret de beste valg for deg!

515_KIL-4993-2 copy.jpg