REFERANSER

 
 
 
Referanser.jpg
 

Vi har benyttet Eventyrlie på flere arrangement av ulik størrelse og innhold.  Alle arrangement blir gjennomført med stor profesjonalitet, kreativitet og nøyaktighet ned til minste detalj.

Øyvind Winther
Adm. Direktør Apotek 1 Gruppen AS


Eventyrlie AS håndterer de fleste av Byggmakkers nasjonale arrangement igjennom året, messer, kick-offs, praktiske samlinger, kundearrangement og kjedesamlinger for å nevne noe.

Gjennom å sette seg godt inn i våre behov og bidra med kreative løsninger, har de evnet å fornye og løfte våre arrangementene til nye høyder, og de leverer hver gang! Det er en ren glede å samarbeide med denne gjengen, og jeg gir Eventyrlie AS mine beste anbefalinger.

Kari Moberg
Salg- og Markedsdirektør Byggmakker Handel AS


Det var bare lovord å høste fra alle ansatte utover kvelden og dagene som fulgte. Dere er inspirerende å jobbe med og det var gøy å planlegge og trene til denne kvelden. Vi i ledergruppen gledet oss sammen med de ansatte over resultatet. Eventyrlie bidro virkelig til at arrangementet ble en suksess.

Steinar Tore Porsanger-Moen
Økonomisjef Sykehusinnkjøp


Vi har hatt gleden av å benytte Eventyrlie på vårt viktigste kundearrangement, og vil helt sikkert benytte dem igjen. Eventyrlie gir et svært profesjonelt inntrykk fra første til siste stund, og deres kompetanse og erfaring skapte merverdi for vårt arrangement. Eventyrlie sin bistand lettet også vår organisasjon betydelig, og de anbefales på det sterkeste.

Eivind Bergo-Eriksen
Partner, advokat Bull & Co Advokatfirma


Med disse ord 0nsker vi Å uttrykke vÅr tilfredshet med bÅde den kreative planleggingsprosessen og gjennomfØringen av arrangementet. Spesielt for undertegnede VAR det uvurderlig Å fÅ med seg en sÅ profesjonell aktØr til Å trekke i trÅdene, og legge til rette for alt som skal fungere pÅ en slik kveld. Artister og regi fungerte utmerket, inkludert noen overraskelser som ikke en gang undertegnede var kjent med pÅ forhÅnd! Starten av festen med en super video av selskapets historie slo an tonen direkte! Tilbakemeldingene fra vÅre ansatte og gjester har vÆrt entydig positive og fulle av lovord.

Vi viL med glede benytte dere igjen og anbefaler dere til alle andre der ute som mÅTte gÅ svanger med et arrangement. Tusen takk for et Eventyrlie arrangement!

TORE GREFSLIE
ADM DIR. TTC NORGE AS

Eventyrlie er best! De skaper magiske øyeblikk og fantastiske samlinger, om det er i Norge eller ute i verden. Kundearrangementet i Milano og 90-års jubiléet vårt i Sandefjord er to av mange høydepunkt de har skapt for oss.

Bård Kr. Tonning
GEVP Decorative Paints Jotun


Takk for et svært vellykket arrangement. Dette er noe av det morsomste vi har vært med på. Vi er kjempefornøyd!

Benthe Pelsholen
Administrasjonssekretær Sparebank1


Vi gikk i år i samarbeid med Eventyrlie etter at de hadde presentert seg for oss. De fikk oppdraget med tilretteleggelse og gjennomføring av konferansen samt vår festaften. Eventyrlie fikk også oppdraget med å lage en presentasjonsfilm «Elnett Gruppen».

Konferansen ble svært vellykket, her fungerte det tekniske med styring av lyd og bilde, og intro av alle foredrag samt vår presentasjonsfilm. De hadde innhentet materiell fra våre selskaper. Dette ble satt sammen til en helhet og en film som har gledet mange og gitt gruppen et løft.

Festaften ble svært vellykket. Eventyrlie satt sammen alt fra konferanbsier, musikk og artister.

En profesjonell partner som leverer, god oppfølging og til å stole på. Vi vil også videreføre samarbeidet til våre fagdager i 2018.

Morten Traaholt
Adm. Dir. Elnett Gruppen


Toyota Oslo AS har ved to anledninger i 2017 benytter eventselskapet Eventyrlie til sine firmatilstelninger for året. Første gang i mars, hvor de gjennomførte et prikkfritt arrangement på Lillehammer hotell med 250 mennesker til stede. Alt ble servert fra «øverste hylle». Det være seg tilretteleggelse av lokaler, mat og servering, til en artistrekke som falt i god smak hos alle.

Andre gang i september, et mindre arrangement for 30 personer, hvor intensjonen var en «tre dagers» med begrepet «opplevelse» i sentrum. Også her innfridde Eventyrlie over forventet. De heldige fikk en opplevelse de sent vil glemme. Toyota Oslo AS takker for et godt samarbeid i året som har gått. Når det byr seg ved en senere anledning, og hvor ekstern hjelp skal fremskaffes, ja da er valget lett. Ønskes det kvalitet i arrangementet så anbefaler Toyota Oslo eventselskapet Eventyrlie.

Glenn Haugerud - Adm. Dir Toyota Oslo


Var beste anbefaling

Hvorfor Eventyrlie, jo fordi de er raske med a ta kontakt, tar seg tid til en prat for presentasjon og ikke minst de var interessert i a hez1re hva vi (Zlnsket og forventet for vart arrangement.

De utstralte en kompetanse, kreativitet og ro som gjorde at vi fezllte oss trygge og ivaretatt etter fez1rste mez1te.

For et team, de er super profesjonelle, vi merket ikke at de var der og arrangementet gikk pa skinner.

Eventyrlie leverte en magisk dag som vi sent vii glemme, fra morgen til kveld. Konferanse, team building og festmiddag.

Vi takker for et stralende samarbeid og gjennomfezlring. Eventyrlie far vare beste anbefalinger.

ANNIKEN ØSTBYE, SALGSKOORDINATOR OG MAGNUS HÖGNÂS, INNKJØPSSJEF CERTEGO AS